Keď vyskúšate tento recept, lángoše už ich budete robiť len takto 😋 Potrebujete 500g hladkej múky špeciál 21g čerstvých kvasníc 500ml teplej vody 15ml vlažného mlieka 1 čajová lyžica cukru 2 čajové lyžice soli olej na vyprážanie ...
Blog
Želatínová dúha
Niektoré jedlá (hlavne sladké 😋) dokážu rozžiariť nie len chuťové bunky, ale aj kuchynské stoly. Taká je aj želatínová dúha 🌈 Vyskúšajte ju. Ingrediencie Rastlinný olej na vymazanie 5 balíčkou ochutenej želatíny: červená, oranžová, žlt...
Pečený pór s kimchi a lieskovcami
Michal Kordoš je šéfkuchár, ktorý pracoval s tými najlepšími kuchármi v Dánsku, Francúzsku, na Islande a Slovensku. Bol prvým slovenským stážistom v Nome – svojho času najlepšej reštaurácii sveta, ktorá sa nachádza v Kodani.M...